Uw woning inbraakveilig met aluminium ramen

Aluminium is een uitstekend materiaal voor uw ramen. Het is sterk en isoleert goed, wat uw energiefactuur doet dalen. Het is ook licht en ultrasterk en heeft een waaier aan toepassingsmogelijkheden.

Er bestaan aluminium raamprofielen voor ieder huis, gaande van klassiek, tot strak en retro. Ook wat de kleuren betreft is er voor elk wat wils.

Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient

De levensduur van een aluminium raam is 40 jaar. Het wordt niet aangetast door UV-stralen of vocht en zal nooit roesten, rotten of kromtrekken. Aluminium ramen zijn krasbestendig en de kleur vervaagt niet onder invloed van het zonlicht.

Dit uiterst duurzame materiaal is bovendien erg makkelijk te onderhouden. Door zijn gladde en glanzende afwerking trekken aluminium ramen geen stof of zand aan. Het volstaat om ze te reinigen met water, een neutraal reinigingsproduct en een spons. Kortom, ramen van aluminium gaan een leven lang mee.

Uistekende thermische en akoestische isolatie

Bij het maken van aluminium ramen wordt er gebruik gemaakt van thermisch onderbroken profielen. Dit zorgt voor een extreem hoge isolatiewaarde en herleidt condensatie tot een minimum. Aluminium ramen isoleren zowel tegen de koude als tegen de warmte en zo bespaart u geld op uw energiefactuur. U kan hiervoor zelfs premies krijgen.

Aluminium biedt ook een optimale akoestische isolatie, het houdt storende geluiden buiten.

Niet enkel inbraak- maar ook brandveilig!

Door de extreme hardheid van het materiaal zijn aluminium ramen inbraakveilig en zelfs onbrandbaar. Met aluminium ramen is uw veiligheid dus gegarandeerd!

Ook nieuwe aluminium ramen nodig?

Ontvang gratis en vrijblijvend 4 offertes, vergelijk en kies de beste leverancier uit uw regio!

Waarom offertes voor nieuwe ramen aanvragen en vergelijken?

  • Het is gratis, snel (binnen 48u) en volledig vrijblijvend
  • Ontvang in 1 keer meerdere kwalitatieve offertes op maat
  • Vind snel erkende plaatsers uit uw regio
  • De prijzen verschillen: bespaar geld door te vergelijken