Authentieke uitstraling dankzij houten ramen

Houten ramen zijn steevast een goede keuze. Dit natuurlijk materiaal zorgt niet enkel voor een warme en unieke uitstraling, maar ook de isolatiewaarde is uitstekend en dus een grote troef.

Ramen uit hout vervaardigd zijn dus de juiste keuze indien u houdt van karaktervol materiaal met uitstekende eigenschappen.

Waarom kiezen voor nieuwe houten ramen?

Zowat 40% van de warmte in huis ontsnapt via de ramen. Hoog tijd om die oude raamprofielen met enkel glas, of zelfs verouderd dubbel glas te vervangen door houten raamprofielen met drievoudig glas of hoogrendementsglas. Bij dit soort glas is de spouw niet gevuld met lucht maar met een hoogisolerend edelgas en isoleert zo zelfs tot vijf keer beter dan enkel glas!

Bespaar tot 40% op uw energiefactuur

Na de plaatsing van nieuwe houten ramen is uw huis niet alleen meer waard, ook het uitzicht van uw woning krijgt een boost. Daarnaast zal ook uw energiefactuur zienderogen dalen, tot zelfs 40%. Zo is deze verstandige investering meteen terugverdiend!

Onderhoud van houten ramen

In tegenstelling tot pvc of aluminium is het onderhoud van een houten raam iets arbeidsintensiever. Maar met warm water, een spons en een reinigingsmiddel kom je al een heel eind. Een groot voordeel van houten ramen bestaat erin dat je ze zeer makkelijk kan verven om ze zo een nieuwe look te geven.

Houten ramen komen daarenboven in alle maten, kleuren en vormen voor.

Ook nieuwe houten ramen nodig?

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes uit uw regio, vergelijk en kies de beste plaatser uit uw regio!