Investeer, isoleer en bespaar met nieuwe ramen

Verouderde ramen hebben vaak een negatieve impact op de isolatie van uw woning, wat uw energiefactuur onnodig de hoogte doet ingaan. Nieuwe ramen geven u een warmere woning en dus lagere verbruikskosten. Bovendien zijn nieuwe ramen veiliger tegen bijvoorbeeld inbraak en zijn ze ook onderhoudsarm. U heeft de keuze tussen PVC ramen, houten ramen en aluminium ramen.

Zeer betaalbare PVC ramen

PVC is een relatief goedkope grondstof. Hierdoor kost een PVC raam al gauw 25% minder dan een houten of aluminium raam. PVC isoleert uitermate goed, kan niet verrotten of corroderen en heeft een levensduur van minstens 35 jaar. PVC leent zich uitstekend voor zowel moderne als landelijke woningen en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Lekker warme houten ramen

Hout is uitermate bewerkbaar en kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt worden. Het is een erg nobel materiaal met karakter en de warme textuur geeft uw woning die authentieke uitstraling waar u altijd al van droomde. Houten ramen kunnen makkelijk overschilderd worden en wanneer u toe bent aan verandering, kunt u ze dus gewoon een nieuw likje verf geven.

Verder is hout erg duurzaam, makkelijk te onderhouden en heeft het een natuurlijk hoge isolatiewaarde waardoor het altijd warm aanvoelt.

Supersterke en ultralichte aluminium ramen

Aluminium ramen zijn volledig warmte- en geluidsisolerend, heel sterk en uiterst duurzaam. Aluminium wordt namelijk niet aangetast door UV-stralen of vocht en kan niet rotten of roesten. Deze ramen zijn niet alleen inbraak- en brandveilig maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Verder bieden ze tal van designmogelijkheden, gaande van modern tot klassiek en in een waaier aan kleuren.

Wilt u ook nieuwe ramen voor uw woning aan de scherpste prijs?

Vergelijk hier offertes op maat uit uw regio, geheel vrijblijvend en gratis.

Waarom offertes voor nieuwe ramen aanvragen en vergelijken?

  • Het is gratis, snel (binnen 48u) en volledig vrijblijvend
  • Ontvang in 1 keer meerdere kwalitatieve offertes op maat
  • Vind snel erkende plaatsers uit uw regio
  • De prijzen verschillen: bespaar geld door te vergelijken